Trainen op een vertrouwde plek

foto achter lopend

Je eigen doelen volgen

Naast een gezamenlijke bootcamp bied ik ook personal training aan. Misschien is een bootcamp net een stapje te ver, en vind je het fijner om alleen met een begeleider aan je doelen te werken. Voor jou is personal training dan een ideale optie. De doelstellingen die we samen hebben opgezet in onze voorafgaande gesprekken komen bij deze training centraal te staan. Als je zelf ideeën hebt voor oefeningen, meld dat dan gerust voor de training!

Een vertrouwde omgeving

Het mooie aan personal training is dat dit op een locatie kan wat voor jou prettig is. We kijken bij personal training naar sportscholen in de buurt (of een sportschool waar je al een aangesloten abonnement hebt) en pakken dat als onze vaste locatie. Ook zit je niet gebonden aan vaste tijdstippen, dus je kan zelf elke week kijken welke dagen en tijdstippen voor jou uitkomen. Ben je verhinderd? Geef dat dan het liefst zo snel mogelijk aan mij door.

Waar ligt je voorkeur?

Personal training

Persoonlijke begeleiding in een vertrouwde omgeving. Personal training is ideaal voor jou als je liever zonder al te veel mensen om je heen wil sporten. We trainen op een tijdstip wat voor jou uitkomt.

Liever op jezelf sporten zonder al te veel mensen om je heen? Geen probleem. Met personal training gaan wij er voor zorgen dat je in een vertrouwde omgeving aan je doelen kan werken. Ik begeleid jou in een lokale sportschool of ander sportfaciliteit op tijdstippen die voor jou uitkomen. 

Bootcamp

Sporten, maar dan lekker samen en in de gezonde buitenlucht! In mijn Bootcamp sport je samen met andere mensen om aan je persoonlijk doelen te werken en voortgang te boeken.

personal training foto samen website

Een bootcamp is ideaal als je liever binnen een gezellige kring op je eigen doelen kan richten, en dat uiteraard in de buitenlucht. Ideaal om je hoofd even leeg te maken! In mijn bootcamp sporten we gezamenlijk ongeveer een uur, in die tijd richt jij je op de oefeningen die ik voor je heb opgezet om jouw doelen te behalen.

Tarief personal training

Het tarief wat ik vraag is €40,- per training. Bekijk ook wat ik nog meer doe als lifestyle coach.

Kennis komen maken?

heart To Be Healthy | Lianne Stomp

home Stevensweg 16

location on 3319 AK Dordrecht

phone 06 48795041

mail lianne@tobehealthy.nl

suitcase KVK nummer: 84201878

suitcase BIG nummer: 19065373330

suitcase BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 296 times, 1 visits today)