Personal training voor vrouwen in Dordrecht

foto 1 op 1 plank

Volg je doelen met personal training in Dordrecht

Wil je graag afvallen, meer energie hebben, fitter zijn en soepeler of strakker worden? En train je liever met een vrouwelijke personal trainer? Naast een gezamenlijke bootcamp bied ik ook personal training aan in Dordrecht. Samen ontdekken we de beste versie van jezelf. Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden of gewoon lekkerder in je vel zitten. Met personal training houd ik daar rekening mee. Samen maken we een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij gezonder, fitter en gelukkiger wordt door te focussen op de juiste training, voeding en lifestyle.

Trainen met een vrouwelijke personal trainer in de buitenlucht

Train je liever lekker buiten? Dan is de personal training van ToBeHealthy in Dordrecht echt iets voor jou. Je krijgt individuele trainingsbegeleiding in de buitenlucht, op een plek bij jou in de buurt. Dan kan op een sportveld, park of een andere plek buiten in jouw omgeving. Ook zit je niet gebonden aan vaste tijdstippen, dus je kan zelf elke week kijken welke dagen en tijdstippen voor jou uitkomen. Naast personal training in Dordrecht neem ik ook graag samen met jou je voedingspatroon door en gaan we kijken wat we daar eventueel nog verder aan kunnen verbeteren. Interesse? Kom dan eens langs voor een proefles of intakegesprek.

Lianne

Waar ligt je voorkeur?

Personal training

Persoonlijke begeleiding in een vertrouwde omgeving. Personal training is ideaal voor jou als je liever zonder al te veel mensen om je heen wil sporten. We trainen op een tijdstip wat voor jou uitkomt.

stretch oefeningen

Liever op jezelf sporten zonder al te veel mensen om je heen? Geen probleem. Met personal training in Dordrecht gaan wij er voor zorgen dat je in een vertrouwde omgeving aan je doelen kan werken. Ik begeleid jou in een lokale omgeving buiten op tijdstippen die voor jou uitkomen. 

Bootcamp

Sporten, maar dan lekker samen en in de gezonde buitenlucht! In mijn Bootcamp sport je samen met andere mensen om aan je persoonlijk doelen te werken en voortgang te boeken.

Sporten in de buitenlucht

Een bootcamp is ideaal als je liever binnen een gezellige kring op je eigen doelen kan richten, en dat uiteraard in de buitenlucht. Ideaal om je hoofd even leeg te maken! In mijn bootcamp sporten we gezamenlijk ongeveer een uur, in die tijd richt jij je op de oefeningen die ik voor je heb opgezet om jouw doelen te behalen.

Personal training: inhoud en tarief

Het personal training traject bevat de volgende elementen: 

  • Een persoonlijk intakegesprek waarin we doelen bespreken en startmetingen doen
  • Het opstellen van realistisch plan op basis van jouw wensen en behoeften
  • Wekelijkse 1:1 buitensport lessen
  • Toegang tot een voedingsapp voor een passend voedingspatroon 
  • Gratis deelname aan de bootcamplessen gedurende het traject

Het tarief wat ik vraag is €49,- per training. Bekijk ook wat ik nog meer doe als lifestyle coach.

Personal trainer succesverhaal ToBeHealthy

Personal training ervaring

´Na jaren van worstelen met mijn gewicht, besloot ik ruim 10 jaar geleden tot een maagverkleining. Na aanvankelijk succes viel ik kilo's af, maar zonder begeleiding kwamen ze langzaam weer terug. Gelukkig bracht mijn besluit om te gaan sporten bij Lianne in mei 2023 een keerpunt. Haar suikerchallenge in november dat jaar zette me aan het denken over mijn levensstijl en met haar steun en die van mijn sportmaatjes, begon ik gezonder te eten en te leven. Een beweegchallenge in januari gaf mijn gezondheid nog een extra boost. Nu, bijna op mijn gewicht van na de operatie, voel ik me fitter en gezonder dan ooit tevoren. De ondersteuning van Lianne en mijn sportmaatjes was cruciaal voor dit succes. Het is duidelijk: het besluit om bij Lianne te gaan sporten, was een van mijn beste beslissingen ooit! Nog een paar kilootjes te gaan tot de zomervakantie, maar ik ben op de goede weg naar een gezonder en zelfverzekerder leven! 🌟💪´

SuikerVRIJ Challenge

Als personal trainer, bootcamptrainer en leefstijlcoach, organiseer ik graag uitdagende activiteiten voor mijn enthousiaste bootcampers. Onlangs heb ik een SuikerVRIJ Succesverhaal mogen beleven, en ik ben ontzettend trots op deze geweldige dames die de uitdaging zijn aangegaan!

De SuikerVRIJ Challenge draaide niet alleen om het elimineren van suiker, maar ook om het ontdekken van de verborgen suikers in voeding. De deelnemers ontvingen recepten voor suikervrije ontbijtjes, lunches en meer, waarna ze de uitdaging met volle energie zijn aangegaan. Met wekelijks nieuwe recepten en waardevolle informatie hebben ze een ontdekkingsreis gemaakt door de wereld van suikervrij eten.

Het meest indrukwekkende zijn echter de resultaten! Zoals te lezen is in de enthousiaste berichtjes die ik heb ontvangen, zijn deze dames niet alleen afgevallen, maar hebben ze ook een enorme boost aan energie ervaren. Ze voelen zich fitter en sterker dan ooit. Sommigen hebben zelfs besloten om deze gezonde weg voort te zetten en blijvende veranderingen aan te brengen in hun voedingspatroon en levensstijl. Hoe gaaf is dat?!

Vanwege het succes en de positieve impact blijven we aan de slag gaan met de SuikerVRIJ Challenge.

Wil jij ook bewust omgaan met suiker, je fitter voelen en stralen in het nieuwe jaar? Stuur mij dan gerust een privéberichtje voor meer informatie!

SuikerVRIJ reacties

”Zijn er hier ook mensen die de weegschaal al zien dalen? Ik ben nooit zo van het wegen, (noem het een trauma of complex….) maar merk wel dat mijn broekriem een gaatje strakker mag…..benieuwd of iemand al kilo’s kwijt is?”

”Ik ga 100 procent hiermee door! Zoveel meer energie, broeken zitten beter en geniet zoveel meer van mijn (gezonde) maaltijden!”

”Voor mij is dit pas het begin! Ik voel me zoveel energieker en fitter, dat ik echt nog even doorzet. Geen overmatige suikerinname meer voor mij! Binnenkort een weekendje naar Londen, dat zal mijn eerste jokertje worden (ik denk direct alledrie met uiteten gaan en in een hotel verblijven) Dan weer even zonder jokertjes door naar de kerst…..”

”En dat ook dankzij jou motiverende coaching. Voor jou is alles zo vanzelfsprekend, maar je bent echt een pracht mens, van binnen en van buiten!”

”Ik ben niet zoveel gewicht kwijt, maar dat was ook niet mijn doel. Wel minder vetpercentage en iets meer spiermassa.
Ik ben tevreden en ga zeker door met bewustere keuzes maken wat betreft de suikers.”

Een personal trainer is er om jou te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Samen met de personal trainer ga je aan de slag met het opstellen van deze doelen, maak je een duidelijk plan en ga je actief aan de slag om deze doelen te behalen.

Een personal trainer is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Een personal trainer kan een goede stok achter de deur zijn om doelen te behalen. Zo wordt jij gestimuleerd om precies datgene te doen dat nodig is.

Review van een tevreden deelneemster

Een aantal maanden geleden ben ik bij Lianne begonnen met personal training. Ik liep met bekkeninstabiliteit na mijn zwangerschap en vond het lastig om door te zetten, gezond te blijven sporten en niet over mijn grenzen heen te gaan.
Sinds ik training volg bij Lianne heb ik zoveel doelen bereikt, mijn bekken en rug zijn zoveel sterker geworden, mijn conditie is enorm vooruit gegaan en mijn lichaam heb ik zo goed als terug van voor mijn zwangerschap.
Ik ga met plezier naar elke training en heb enorm veel aan hoe Lianne mij coacht. Ze geeft me tips en moedigt me aan waar nodig is. De lessen zijn ook nog gezellig waardoor ik soms niet eens doorhebt hoe moe ik ben. Elke les is afwisselend en het is nooit saai of hetzelfde.
Het streefdoel had ik al veel eerder behaald dan wat we bedacht hadden en zo konden we weer door met het volgende doel. Gaaf om mee te maken dat het me lukt zonder pijn maar met enorm veel energie! Iets wat ik niet gedacht had dat ik dat nog zou bereiken. Ik heb meer aan Lianne haar lessen dan aan mijn bekkentherapie.
Naast de PT volg ik bootcamp lessen, ook iets wat ik niet gedacht had. Ik was namelijk nooit goed in groepslessen door mijn onzekerheid. Lianne heeft meegedacht en aangemoedigd om lesjes mee te doen en ook dit lukt me nu om te volgen en plezier in te hebben.
Ik ben enorm blij met Lianne en de manier hoe ze mij coacht, haar enthousiasme en gedrevenheid. Dat ik met haar hulp gezond leef, fit voel en meer zelfvertrouwen heb gekregen ben ik haar enorm dankbaar voor.

Groetjes, Jeanine

Kennis komen maken?

To Be Healthy | Lianne Stomp

Stevensweg 16

3319 AK Dordrecht

06 48795041

lianne@tobehealthy.nl

KVK nummer: 84201878

BIG nummer: 19065373330

BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 2.347 times, 4 visits today)