Personal training voor vrouwen in Dordrecht

foto 1 op 1 plank

Je eigen doelen volgen met een personal training

Wil je graag afvallen, meer energie hebben, fitter zijn en soepeler of strakker worden? En train je liever met een vrouwelijke personal trainer? Naast een gezamenlijke bootcamp bied ik ook personal training aan in Dordrecht. Samen ontdekken we de beste versie van jezelf. Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden of gewoon lekkerder in je vel zitten. Met personal training houd ik daar rekening mee. Samen maken we een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij gezonder, fitter en gelukkiger wordt door te focussen op de juiste training, voeding en lifestyle.

Trainen met een vrouwelijke personal trainer in de buitenlucht

Train je liever lekker buiten? Dan is de personal training van ToBeHealthy in Dordrecht echt iets voor jou. Je krijgt individuele trainingsbegeleiding in de buitenlucht, op een plek bij jou in de buurt. Dan kan op een sportveld, park of een andere plek buiten in jouw omgeving. Ook zit je niet gebonden aan vaste tijdstippen, dus je kan zelf elke week kijken welke dagen en tijdstippen voor jou uitkomen. Naast personal training neem ik ook graag samen met jou je voedingspatroon door en gaan we kijken wat we daar eventueel nog verder aan kunnen verbeteren. Interesse? Kom dan eens langs voor een proefles of intakegesprek.

Waar ligt je voorkeur?

Personal training

Persoonlijke begeleiding in een vertrouwde omgeving. Personal training is ideaal voor jou als je liever zonder al te veel mensen om je heen wil sporten. We trainen op een tijdstip wat voor jou uitkomt.

stretch oefeningen

Liever op jezelf sporten zonder al te veel mensen om je heen? Geen probleem. Met personal training gaan wij er voor zorgen dat je in een vertrouwde omgeving aan je doelen kan werken. Ik begeleid jou in een lokale omgeving buiten op tijdstippen die voor jou uitkomen. 

Bootcamp

Sporten, maar dan lekker samen en in de gezonde buitenlucht! In mijn Bootcamp sport je samen met andere mensen om aan je persoonlijk doelen te werken en voortgang te boeken.

Een bootcamp is ideaal als je liever binnen een gezellige kring op je eigen doelen kan richten, en dat uiteraard in de buitenlucht. Ideaal om je hoofd even leeg te maken! In mijn bootcamp sporten we gezamenlijk ongeveer een uur, in die tijd richt jij je op de oefeningen die ik voor je heb opgezet om jouw doelen te behalen.

Tarief personal training

Het tarief wat ik vraag is €40,- per training. Bekijk ook wat ik nog meer doe als lifestyle coach.

Een personal trainer is er om jou te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Samen met de personal trainer ga je aan de slag met het opstellen van deze doelen, maak je een duidelijk plan en ga je actief aan de slag om deze doelen te behalen.

Een personal trainer is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Een personal trainer kan een goede stok achter de deur zijn om doelen te behalen. Zo wordt jij gestimuleerd om precies datgene te doen dat nodig is.

Review van een tevreden deelneemster

Een aantal maanden geleden ben ik bij Lianne begonnen met personal training. Ik liep met bekkeninstabiliteit na mijn zwangerschap en vond het lastig om door te zetten, gezond te blijven sporten en niet over mijn grenzen heen te gaan.
Sinds ik training volg bij Lianne heb ik zoveel doelen bereikt, mijn bekken en rug zijn zoveel sterker geworden, mijn conditie is enorm vooruit gegaan en mijn lichaam heb ik zo goed als terug van voor mijn zwangerschap.
Ik ga met plezier naar elke training en heb enorm veel aan hoe Lianne mij coacht. Ze geeft me tips en moedigt me aan waar nodig is. De lessen zijn ook nog gezellig waardoor ik soms niet eens doorhebt hoe moe ik ben. Elke les is afwisselend en het is nooit saai of hetzelfde.
Het streefdoel had ik al veel eerder behaald dan wat we bedacht hadden en zo konden we weer door met het volgende doel. Gaaf om mee te maken dat het me lukt zonder pijn maar met enorm veel energie! Iets wat ik niet gedacht had dat ik dat nog zou bereiken. Ik heb meer aan Lianne haar lessen dan aan mijn bekkentherapie.
Naast de PT volg ik bootcamp lessen, ook iets wat ik niet gedacht had. Ik was namelijk nooit goed in groepslessen door mijn onzekerheid. Lianne heeft meegedacht en aangemoedigd om lesjes mee te doen en ook dit lukt me nu om te volgen en plezier in te hebben.
Ik ben enorm blij met Lianne en de manier hoe ze mij coacht, haar enthousiasme en gedrevenheid. Dat ik met haar hulp gezond leef, fit voel en meer zelfvertrouwen heb gekregen ben ik haar enorm dankbaar voor.

Groetjes, Jeanine

Kennis komen maken?

To Be Healthy | Lianne Stomp

Stevensweg 16

3319 AK Dordrecht

06 48795041

lianne@tobehealthy.nl

KVK nummer: 84201878

BIG nummer: 19065373330

BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 1.593 times, 1 visits today)