Bootcamp trainingen in Dordrecht

cooling down

Gezellig buiten sporten

Gezond afvallen betekent natuurlijk ook lekker in beweging blijven. Nou ja, "lekker", daar valt over te twisten. Misschien is sport helemaal niet jouw ding, en dat is prima! Ik ga samen met jou kijken hoe we een goed, maar voornamelijk leuk sportritme op kunnen bouwen aan de hand van de doelen die jij hebt opgesteld. Buiten sporten is gezond, maar het moet natuurlijk ook leuk zijn! In mijn bootcamp in Dordrecht sport je samen met andere mensen, maar werk je wel aan de doelen die je zelf hebt opgesteld. De oefeningen zijn dan ook volledig naar jouw doelen ingesteld.

Personal training

Is een bootcamp toch net een stapje te ver voor je? We beginnen allemaal ergens anders met het opbouwen van een sportritme. Met behulp van personal training zorgen wij er samen voor dat je goede sportgewoontes opbouwt in een vertrouwde omgeving, zonder al te veel mensen. Ik plan voor jou de juiste oefeningen in, en we kijken samen naar een tijdstip wat voor jou uitkomt.

Waar ligt je voorkeur?

Bootcamp

Sporten, maar dan lekker samen en in de gezonde buitenlucht in Dordrecht! In mijn Bootcamp sport je samen met andere mensen om aan je persoonlijk doelen te werken en voortgang te boeken.

hamstring oefeningen - lunges

Een bootcamp is ideaal als je liever binnen een gezellige kring op je eigen doelen kan richten, en dat uiteraard in de buitenlucht. Ideaal om je hoofd even leeg te maken! In mijn bootcamp sporten we gezamenlijk ongeveer een uur, in die tijd richt jij je op de oefeningen die ik voor je heb opgezet om jouw doelen te behalen.

Personal training

Persoonlijke begeleiding in een vertrouwde omgeving. Personal training in Dordrecht is ideaal voor jou als je liever zonder al te veel mensen om je heen wil sporten. We trainen op een tijdstip wat voor jou uitkomt.

motivatie om te sporten

Liever op jezelf sporten zonder al te veel mensen om je heen? Geen probleem. Met personal training gaan wij er voor zorgen dat je in een vertrouwde omgeving aan je doelen kan werken. Ik begeleid jou in een lokale sportschool of ander sportfaciliteit op tijdstippen die voor jou uitkomen. 

Tarieven bootcamp

Als je al een lifecoaching traject bij mij volgt, dan kan je kosteloos bij mijn bootcamp aansluiten. Als je alleen met het bootcamp mee wil doen, dan kan je je plek aanschaffen door middel van een ‘rittenkaart’. Zo kan je bijvoorbeeld slechts één rittenkaart kopen om te kijken of het bootcamp wat voor jou is. Je zit dus niet vast aan een maandelijks abonnement!

1 rittenkaart | €10

10 rittenkaart | €90

20 rittenkaart | €175

Toch liever via een abonnementsvorm meetrainen? Kies dan voor een van onze scherpe abonnementen: 

  • Maandabonnement waarmee je 1x per week kunt trainen voor €32,- per maand
  • Maandabonnement waarmee je onbeperkt kunt deelnemen voor €70,- per maand

Rooster bootcamp Dordrecht

Vaste rooster van de Bootcamp:

(Roostertijden kunnen afwijken tijdens de vakantieperiode)

    • Maandagavond: 19:30 – 20:30 uur 
    • Woensdagochtend: 9 – 10 uur
    • Donderdagavond: 19:30 – 20:30 uur
    • Vrijdagochtend: 9 -10 uur 
Locatie: Sterrenburg en Dubbeldam (Dordrecht

De oefeningen die je tijdens een bootcamp krijgt maken je lichaam fit en sterk. Samen met jou kijk ik hoe je een leuk sportritme op kunnen bouwen aan de hand van de doelen die jij hebt opgesteld. De oefeningen kunnen dus verschillen van squatten tot hardlopen.

Een bootcamp les duurt één uur. In dit uur ga je intensief, maar wel op je eigen niveau, aan de slag met verschillende oefeningen die goed zijn voor je fysieke en mentale gezondheid.

Kennis komen maken?

To Be Healthy | Lianne Stomp

Stevensweg 16

3319 AK Dordrecht

06 48795041

lianne@tobehealthy.nl

KVK nummer: 84201878

BIG nummer: 19065373330

BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 3.363 times, 1 visits today)