_DSC0344

Mijn verhaal

Ik ben Lianne Stomp, 36 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb ondertussen al vier superlieve kinderen. Ik ben in mijn professionele carrière begonnen als verpleegkundige op de intensive care. Hier ben ik jarenlang werkzaam geweest en heb ik talloze patiënten met overwicht op de afdeling terecht zien komen. Dit heeft mij erg aan het denken gezet. Ik ben in mijn privéleven altijd bezig met gezond leven en mensen om mij heen motiveren om meer aan hun gezondheid te werken. Uiteindelijk heb ik besloten om de richting preventieve coaching in te slaan, en verschillende opleidingen te volgen om uiteindelijk een volledig gecertificeerde lifestyle coach te worden.

Naast dat ik mensen beter wil informeren over de gevolgen van een ongezonde levensstijl, ben ik ook lifestylecoach en personal trainer geworden omdat ik echt een mensen-mens ben. Ik hou van sociale contact en wil echt een goede band opbouwen met de mensen die ik adviseer. Mag ik ook jou naar een beter leven helpen?

Mijn opleidingen en kwalificaties

Mijn doel is om jou te voorzien van goede adviezen en vakkennis. Na een lange periode werkzaam te zijn geweest bij de intensive care heb ik een aantal opleidingen gevolgd die mij kwalificeren tot beweging- en lifestylecoach. Bekijk de mogelijkheden voor een lifecoaching traject. 

  • Leefstijlcoach | Start 2 Move
  • Gewichtsconsulente | Start 2 Move
  • Beweegcoach en bootcamptrainer | Sport 2000
  • Basiscoach | Sonnevelt opleidingen
  • Intensive Care verpleegkundige | Albeda College
Mirjan recensie

Mirjan

“Lianne heeft me geholpen bij het (her)ontdekken van een gezonde leefstijl.”

Toen ik voor het eerst bij Lianne kwam zat ik nog vol in mijn herstel na burnout. Ik had er een flink ongezonde leefstijl aan overgehouden en ervaarde nog veel stress. Daarnaast was ik te zwaar en had ik een te hoge bloeddruk waar ik eigenlijk medicatie voor moest slikken. Dát wilde ik dus niet. Een gezonde leefstijl met regelmatig bewegen kan je bloeddruk omlaag krijgen. Dát wilde ik wel! Lianne heeft me geholpen als lifestyle coach bij het (her)ontdekken van een gezonde leefstijl. Zonder dat ik gevoel heb in te moeten leveren door een streng dieet, want daar ligt de clue niet. Mijn bloeddruk is gezakt naar normaalwaarden! Ik beweeg veel meer, eet (meestal) veel gezonder en mijn conditie gaat vooruit. Ik ben heel blij!

“Lianne is gedreven en enthousiast.”

Ik ben op aanraden van vriendinnen 2,5 maand geleden voor het eerst bij Lianne geweest voor een intakegesprek. Hierna hebben we samen een plan gemaakt voor een gezond en gevarieerd eetpatroon.
Ook ben ik bij haar bootcamp lessen gaan volgen. Dit zijn leuke lessen die aangepast worden op je eigen niveau.
Inmiddels zijn we 2,5 maand verder en voel ik me veel fitter en ben ik al best wat kilo’s kwijtgeraakt!

dfgdfgdfg

Annemarie B, deelnemer bootcamp.

“Heel blij dat ik deze kans heb aangepakt!”

Na verschillende dieeten te hebben gedaan kwam ik Lianne terecht! Wat een verademing…..het woord dieeten bestaat niet, het is een verandering van leefstijl en mindset….. Vooral dat laaste woord is het voor mij echt!! Als ‘jonge’ meid met druk gezin en baan ernaast en een man met eigen bedrijf is het soms verschillende ballen hoog houden…..voor vast veel vrouwen herkenbaar en ook voor Lianne! Je verwaarloosd jezelf een beetje en je denkt het komt later wel…..maar ja wanneer is later…… Ik heb me bij Lianne aangemeld en ben het traject van leefstijl veranderen open ingegaan maar wel met doelen…..doelen die vooral haalbaar zijn….en geen doelstellingen van ik wil voor de zomer zoveel kilo kwijt… Nee ik had doelstellingen van hoe krijg ik ondanks de drukte een goede, gezonde maaltijd op tafel en hoe plan ik tijd voor sporten en hoe kan ik weer meer energie krijgen.

Ik had geeneens een streefgewicht als doel…..nee het volhouden van de leefstijlverandering dat was en is mijn doel!! Ik begon vol goede moed in april van dit jaar……met alle tips en adviezen van lianne en een sportschema wat voor mij haalbaar is (en waar lianne een hele grote rol in speelt, al zal ze dat zelf niet vinden😊…..je doet het zelf zegt ze altijd…..krijg ik het tot nu toe voor elkaar)…..sport meestal 2x per week en let op m’n voeding en nu merk ik dat er verandering komt.
Natuurlijk door het sporten merkte ik dat al aan m’n lijf en ook het gewicht…..maar vooral de mindset!! Als je op vakantie bent geweest en je komt terug en je bent gewoon afgevallen dan schept dat verbazing! Maar ook een gevoel van trots…..dat mijn lichaam aangeeft of het eten/voeding nodig heeft of tegen me zegt je hebt genoeg….en daar veranderd je mindset! En daar heb ik enorme steun aan van Lianne, die altijd vraagt: heeft je lichaam het nodig, hoe voel je je als je het hebt gegeten, word je er gelukkiger van??

Tuurlijk heb ik ook terug vallen, de vrouwelijke hormoonhuishouding blijft een dingetje🥴 Maar ben op de goede weg…..na 4 maanden kan ik zeggen dat ik de mindset begin te leren en te begrijpen! En natuurlijk blijft een gebakje lekker maar ik stel me echt de vraag of ik het een 10 waard vind…… Echt……voor mensen die ook bij Lianne komen en het moeilijk soms vinden…..echt hou vol en stel al je vragen over voeding, hormonen, stress en weet ik al meer aan Lianne…..ze helpt je op het juiste pad wat bij jou en je leven past en daarbij is het ook nog eens supergezellig! En zit je dit te lezen en denk je dat wil ik ook die verandering meld je aan bij Lianne, maak samen je plan en bepaal je eigen doel…..echt als ik het kan kan een ander het ook….ga ervoor!!

Judith, deelnemer Bootcamp.

Kennis komen maken?

To Be Healthy | Lianne Stomp

Stevensweg 16

3319 AK Dordrecht

06 48795041

lianne@tobehealthy.nl

KVK nummer: 84201878

BIG nummer: 19065373330

BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 1.579 times, 1 visits today)