foto achter de laptop

Mijn verhaal

Ik ben Lianne Stomp, 36 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb ondertussen al vier superlieve kinderen. Ik ben in mijn professionele carrière begonnen als verpleegkundige op de intensive care. Hier ben ik jarenlang werkzaam geweest en heb ik talloze patiënten met overwicht op de afdeling terecht zien komen. Dit heeft mij erg aan het denken gezet. Ik ben in mijn privéleven altijd bezig met gezond leven en mensen om mij heen motiveren om meer aan hun gezondheid te werken. Uiteindelijk heb ik besloten om de richting preventieve coaching in te slaan, en verschillende opleidingen te volgen om uiteindelijk een volledig gecertificeerde lifestyle coach te worden.

Naast dat ik mensen beter wil informeren over de gevolgen van een ongezonde levensstijl, ben ik ook lifestylecoach geworden omdat ik echt een mensen-mens ben. Ik hou van sociale contact en wil echt een goede band opbouwen met de mensen die ik adviseer. Mag ik ook jou naar een beter leven helpen?

Mijn opleidingen en kwalificaties

Mijn doel is om jou te voorzien van goede adviezen en vakkennis. Na een lange periode werkzaam te zijn geweest bij de intensive care heb ik een aantal opleidingen gevolgd die mij kwalificeren tot beweging- en lifestylecoach. Bekijk de mogelijkheden voor een lifecoaching traject. 

  • Leefstijlcoach | Start 2 Move
  • Gewichtsconsulente | Start 2 Move
  • Beweegcoach en bootcamptrainer | Sport 2000
  • Basiscoach | Sonnevelt opleidingen
  • Intensive Care verpleegkundige | Albeda College
789789

Barbera, oud-collega van Lianne.

“Geen streng dieet, maar persoonlijke aandacht.”

Als (oud) collega ken ik Lianne al bijna 15 jaar. Toen ik hoorde dat zij voor zichzelf ging beginnen als lifestyle coach, ben ik direct bij haar begonnen met afvallen.

Het traject met Lianne overtreft al mijn verwachtingen. Geen streng dieet, maar persoonlijke aandacht, adviezen en een sportprogramma op maat.

Haar positieve instelling en enthousiasme geven mij een enorme stimulans en motivatie om door te blijven gaan.

“Lianne is gedreven en enthousiast.”

Super enthousiast over deze bootcamp Dordrecht training.

50 minuten lekker in de buitenlucht intensief trainen. Lianne is gedreven en enthousiast. Heeft oog voor eventuele blessures en past de intensiteit van de training daar op aan.

Oefeningen zijn afwisselend en worden ook op verschillende niveaus aangeboden. Dus ben je niet bang voor een beetje spierpijn, kom dan zeker een keer meedoen!

dfgdfgdfg

Annet, deelnemer bootcamp.

iyymage

Sabine, deelnemer personal training.

“Heel blij dat ik deze kans heb aangepakt!”

Een half jaar geleden dacht ik dat de enige weg naar een gezonder en slanker lichaam een operatie (gastric bypass) zou zijn. Daar was Lianne het niet mee eens en ze zei laten we samen kijken wat we kunnen doen dat jij gaat afvallen zonder operatie. Ik dacht niemand krijgt dit luie lichaam in beweging, maar al snel weer was ik volop aan het sporten lopen en bewegen, de kilootjes en centimeters werden minder en het sporten (personal training) is ook ECHT heel leuk! Lianne motiveerde me, begeleide me, adviseerde me en ik voel me nu een stuk beter in mijn vel.

Ze is gedreven, gezellig, weet waar ze over praat, geeft tips en tricks. En als het even mis gaat laat ze je weer even nadenken, hoe komt het en hoe kan je het in het vervolg voorkomen.

Ik ben heel blij dat ik deze kans heb aangepakt!

Kennis komen maken?

heart To Be Healthy | Lianne Stomp

home Stevensweg 16

location on 3319 AK Dordrecht

phone 06 48795041

mail lianne@tobehealthy.nl

suitcase KVK nummer: 84201878

suitcase BIG nummer: 19065373330

suitcase BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 360 times, 1 visits today)