Lifestyle coaching is 
minder stressen.
goed voor jezelf zorgen.
op je eten letten.
je mindset ontwikkelen.
in beweging blijven.

Zet de eerste stap naar de zelfverzekerde jij.

Afvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. Ben je al die mislukte afvalpogingen zat? Als lifestylecoach help ik jou op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Verspil niet langer geld aan maaltijdvervangers, dieetboeken of andere afslankproducten. Ontdek hoe jij je levensstijl permanent kunt veranderen.

Zit je niet lekker in je vel?Je levensstijl heeft een grote invloed.

Misschien herken je het wel: regelmatig diëten, kortstondig afvallen en uiteindelijk weer terugvallen in je oude patronen. Hoe zou het voor jou zijn als je jouw ongezonde (eet)gewoontes doorbreekt, je consistent afvalt en grip krijgt op je dieet? Hoe lukt het jou om je zelfvertrouwen terug te krijgen? Als lifestylecoach help ik jou bij al deze vragen.

Zó help ik jou je doelen bereiken

1-op-1 Coaching

///

Samen zetten we de eerste stappen naar een gezondere levensstijl. Ben jij er klaar voor om betere en gezondere keuzes te maken?

Een coach voor het leven

Ongezonde (eet)gewoontes doorbreken, meer bewegen, een betere nachtrust en minder stress. Bekijk hoe ik jou help om jouw doelen te bereiken.

Lees meer

Bootcamp

///

Een bootcamp is een uitdagende en gezellige manier om samen buiten te sporten. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Samen fit worden

Wil jij je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht ontwikkelen binnen een sociale cirkel? Is begeleiding voor jou belangrijk? Doe mee met mijn bootcamp!

Lees meer

Personal training

///

Personal training is voor iedereen die aan hun gezondheid wil werken en fitter wilt worden. Zet jij de eerste stap naar een gezondere toekomst?

Persoonlijke begeleiding

Is een bootcamp net een té grote stap? Dan help ik je graag je conditie opbouwen met een stukje persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Ik laat je kennismaken met de beste versie van jezelf.

Maar wie ben ik dan precies? Mijn naam is Lianne Stomp, 36 jaar. Jarenlang ben ik werkzaam geweest op de intensive care. Hier heb ik met eigen ogen gezien wat overgewicht met mensen doet. Vanaf dat moment besloot ik om van mijn passie voor coaching mijn werk te maken. Al een aantal jaar richt ik mij op preventieve coaching en help ik mensen met zowel hun eetpatronen en hun sportgedrag. 

Mijn passie is mensen begeleiden en ondersteunen om in het dagelijks leven zelf betere keuzes te maken. Persoonlijk contact en een goede binding met mijn klant vind ik erg belangrijk. Ik begeleid jou in het maken van goede keuzes. Het is immers niet zo simpel om het gewoon ‘te doen’. Samen gaan we stap voor stap naar jouw doel toewerken.

Lianne Stomp

2bhealthy

"Aandachtig luisteren en persoonlijk contact met mijn client, dat vind ik belangrijk."

Een kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe zo’n traject er dan precies uit ziet? Op Instagram deel ik wekelijks foto’s van mijn sessies, en tips en inspiratie op het gebied van lifestyle coaching.

@tobehealthy

Deze mensen waren je voor

88998989
"Als (oud) collega ken ik Lianne al bijna 15 jaar. Toen ik hoorde dat zij voor zichzelf ging beginnen als lifestyle coach, ben ik direct bij haar begonnen met afvallen. Het traject met Lianne overtreft al mijn verwachtingen. Geen streng dieet, maar persoonlijke aandacht, adviezen en een sportprogramma op maat. Haar positieve instelling en enthousiasme geven mij een enorme stimulans en motivatie om door te blijven gaan."
Barbera
image
Ik heb bij Lianne een kort coachingstraject gevolgd en neem nu deel aan de bootcamp. Lianne heeft veel parate kennis (mede door haar medische werkachtergrond), kan goed luisteren en vervolgens schakelen. Ze komt dichtbij maar houdt professionele afstand. "De oefeningen bij de bootcamp zijn voor iedereen mogelijk, beginner of gevorderd. Ook let ze op eventuele blessures en past de oefeningen daar op aan. De sfeer is ongedwongen en dat maakt het sporten een stuk leuker."
Anne
6987
"Super enthousiast over de bootcamp training! 50 minuten lekker in de buitenlucht intensief trainen. Lianne is gedreven en enthousiast. Heeft oog voor eventuele blessures en past de intensiteit van de training daar op aan. Oefeningen zijn afwisselend en worden ook op verschillende niveaus aangeboden. Dus ben je niet bang voor een beetje spierpijn, kom dan zeker een keer meedoen!"
Annet

Kennis komen maken?

heart To Be Healthy | Lianne Stomp

home Stevensweg 16

location on 3319 AK Dordrecht

phone 06 48795041

mail lianne@tobehealthy.nl

suitcase KVK nummer: 84201878

suitcase BIG nummer: 19065373330

suitcase BTW nummer: NL003534262B52

(Visited 2.805 times, 5 visits today)